Універсальний кухонний подрібнювач
На кухні є безліч девайсів, функції яких досить унікальні. Справа в тому, що всі операції в приготуванні їжі спочатку робилися вручну. Але з часом кухарі все більше уваги зосереджували на творчих етапах, адже виробники почали пропонувати прості, але ефективні способи зробити працю на кухні легшою. Подрібнювач ECG SP 466 - саме такий прилад. Він призначений для подрібнення та змішування великої кількості продуктів, коли застосування занурювального блендера утруднене.
Велика ємність
Відмінною рисою подрібнювача ECG SP 466 є його ємність. І справа навіть не в обсязі, хоча він вартий поваги (1000 мл). і не в особливій формі, що допомагає інгредієнтам швидше потрапляти під лезо. Секрет у тому, що чаша скляна. Не варто боятися, що вона виявиться тендітною. Її міцності достатньо навіть активного використання. Але при цьому скло легко переносить гарячі компоненти, тому ви можете робити гарячий крем-суп або соус прямо в даній чаші. На відміну від пластикових ємностей, які активно застосовуються в багатьох моделях, ECG SP 466 повністю безпечний з точки зору екологічності.
Зручна робота
Потужний двигун ECG SP 466 забезпечує хороший момент, що крутить. Ножі розміщені під особливим кутом, щоб вам не довелося надто довго працювати подрібнювачем. Міцний метал лез не тупиться від зустрічі навіть із щільними овочами чи м'ясом. Тому заточування ножів вам не знадобиться весь термін служби. Модель має запобіжний вимикач, який не дасть вам запустити двигун, якщо кришка буде закрита нещільно.